Äntligen kan vi presentera vår nyaste medlem till ambassadör teamet för JB Street Run – 2nd edition & Liv Kids Run, nämligen den inbitna maratonlöparen @sportamaria 🤩 Vi ställde följande frågor till Maria:1. Vem är du?Jag jobbar som socialarbetare i barnskyddet och löpningen är mitt sätt att koppla av och ladda batterierna efter jobbet. Jag har sprungit regelbundet i 30 år sommar som vinter. Har väl aldrig varit någon direkt tävlingsmänniska men alltid tyckt om utmaningar och att springa för mig själv. 2003 sprang jag mitt första maraton. Tänkte lite som Pippi där.. det har jag aldrig försökt så det kan jag säkert…efter det blev maraton min grej.2. Vad ser du framemot inför vårens lopp?Jag hoppas att JB Street Run 2nd edition & Liv Kids Run ska locka motionärer och barnfamiljer. Som ambassadör ska jag jobba på den biten.3. Vad är ditt favoritpass/träning? Gillar bäst att springa på asfalt och min favoritrunda går från Jakobstad mot Larsmo. Mina 15 kms rundor gillar jag mest.4. Vilken är din bästa upplevelse från ett löpevenemang?Finns många men när jag sprang mitt rekord på 3.39 i Amsterdam var en fin upplevelse. Mitt första maraton som jag sprang i Stockholm är ju också ett fint minne.5. Och en specialfråga till Maria – Hur många maraton har du deltagit i och i hur många länder? Vilket land & vilket lopp är näst på schemat?Jag har sprungit 51 maraton i 31 länder. I planerna finns Kilimajaro marathon i Tanzania 27.2 men pga. corona lär det väl inte bli av…så får se på något maraton i vår eller så blir det hallmaraton i Botniahallen 🤩Hjärtligt välkommen till gänget Maria!

Äntligen kan vi presentera vår nyaste medlem till ambassadör teamet för JB Street Run - 2nd edition & Liv Kids Run, nämligen den inbitna maratonlöparen @sportamaria 🤩 Vi ställde följande frågor till Maria:1. Vem är du?Jag jobbar som socialarbetare i barnskyddet och löpningen är mitt sätt att koppla av och ladda batterierna efter jobbet. Jag har sprungit regelbundet i 30 år sommar som vinter. Har väl aldrig varit någon direkt tävlingsmänniska men alltid tyckt om utmaningar och att springa för mig själv. 2003 sprang jag mitt första maraton. Tänkte lite som Pippi där.. det har jag aldrig försökt så det kan jag säkert...efter det blev maraton min grej.2. Vad ser du framemot inför vårens lopp?Jag hoppas att JB Street Run 2nd edition & Liv Kids Run ska locka motionärer och barnfamiljer. Som ambassadör ska jag jobba på den biten.3. Vad är ditt favoritpass/träning? Gillar bäst att springa på asfalt och min favoritrunda går från Jakobstad mot Larsmo. Mina 15 kms rundor gillar jag mest.4. Vilken är din bästa upplevelse från ett löpevenemang?Finns många men när jag sprang mitt rekord på 3.39 i Amsterdam var en fin upplevelse. Mitt första maraton som jag sprang i Stockholm är ju också ett fint minne.5. Och en specialfråga till Maria - Hur många maraton har du deltagit i och i hur många länder? Vilket land & vilket lopp är näst på schemat?Jag har sprungit 51 maraton i 31 länder. I planerna finns Kilimajaro marathon i Tanzania 27.2 men pga. corona lär det väl inte bli av...så får se på något maraton i vår eller så blir det hallmaraton i Botniahallen 🤩Hjärtligt välkommen till gänget Maria!

Leave a comment

Your email address will not be published.

 

C.O.R.E. SPORTS & EVENTS

Creator of Running Experiences

 

Business ID: 2837108-1

Finland

 

info@coresportsevents.com

Contact us / Kontakta oss / Ota yhteyttä

 

Josefin Sjölind-Kohtamäki

+358 50 347 3315

josefin@coresportsevents.com

 

Björn Sandler

+358 50 531 0380

bjorn@coresportsevents.com

Copyright © 2021. C.O.R.E. Sports & Events. All rights reserved.